Imate vprašanje?

kontakt telefon
07 49 02 866 ali
051 606 287
Domov  Način plačila

Način plačila

Plačilo za nakupe v spletni trgovini  www.efekt-svetila.si  lahko izvedete na naslednje načine:


1.  Plačilo po povzetju z gotovino (priporočamo)
Po povzetju lahko plačate z gotovino poštarju, ki vam paket prinese na dom. Dobro je, da ste ob prevzemu prisotni in imate dovolj gotovine za plačilo. Če boste v času dostave odsotni, pa lahko naročeno pošiljko prevzamete in plačate na vaši naslovni pošti v roku 10 dni, tako da ni skrbi, da svetilk ne bi prejeli:)

Pošta vam tudi njihove provizije ne zaračunava več!

2.  Plačilo s predhodnim nakazilom - po predračunu  (preden nam nakažete znesek, vam moramo najprej potrditi, ali je svetilo normalno dobavljivo!!)
Naročeno blago lahko na vaši banki ali spletni banki ( KLIK, SKB-NET ) plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja EFEKT Krško, d.o.o. (SKB SI56 0315 5100 8604 666). Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega naročila (velja kot predračun), ko oddate naročilo. Dobavni rok prične teči z dnevom prejema sredstev na naš transakcijski račun. 
Prosimo, da upoštevate naslednje; prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil, tako, da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zaloge v času oddaje naročila, zato preden nakažete denar, nas prosimo o tem obvestite!


Za več vprašanj ali informacij smo za Vas vedno dosegljivi na info@efekt-svetila.si   ali  051 606 287

Za Vas smo dosegljivi:
PON-PET: 7.00 - 18.00
SOBOTA:  7.00 - 12.00