Imate vprašanje?

kontakt telefon
07 49 02 866 ali
051 606 287
Domov  Notranja svetila  senzorska svetila  notranja-senzorska-svetilka-steinel-rs-103-l

Notranja senzorska svetilka Steinel RS 10-3 L

Blagovna znamka:
Steinel
Šifra proizvajalca:
4007841731410
Rok dobave:
10 delovnih dni
Sijalka priložena:
ne
Garancija:
3 leta
Energijski razred:
A+

87.90 €
Pošlji povpraševanje
Ste ta izdelek našli na spletu po nižji ceni in želite, da izenačimo ali uskladimo ceno? Prosimo izpolnite spodnji obrazec in preverili bomo, če vam lahko izdelek ponudimo po enaki oziroma nižji ceni. - med delavnikom vam pošljemo naš odgovor v 24 urah !
Seznanjen/a sem in se strinjam z obdelovanjem svojih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov – politika zasebnosti.

Tehnični podatki:

Material:
aluminij,steklo
Podnožje:
e27
Moč (W):
60 W
IP zaščita:
IP44
Možnost zatemnitve:
ne
Delovna napetost (V):
230

Dodatne informacije:

Opis:
Svetilka Steinel RS 16 L je namenjena predvsem za notranje prostore, čeprav se čedalje pogosteje montira tudi zunaj, (ker je njen senzor zelo zanesljiv in nikoli ne zataji !) v kolikor je pod streho in torej zaščitena pred dežjem. Zaradi skritega radarja ima izgled navadne plafoniere. V hiši ali stanovanju se uporablja za prehodne prostore kot so shramba in hodniki, lahko pa tudi v kopalnici saj lovi skozi tuš kabino in se ne izklopi! Svetilka ima plastično podnožje in steklo.
V primeru da potrebujete svetovanje ali pomoč pri nakupu, dodatne storitve, dodatne informacije o tem izdelku, če ste morebiti našli pomanjkljivost ali napako v predstavitvi izdelka, če ste drugje našli boljšo ceno ali bi nam želeli karkoli sporočiti, se vedno lahko obrnete na naše sodelavce preko telefona, e-maila ali kontaktnega obrazca. Veseli bomo vaših komentarjev in priporočil, saj želimo našim strankam zagotavljati kakovostno ponudbo in najboljše cene.