Imate vprašanje?

kontakt telefon
07 49 02 866 ali
051 606 287
Domov  Notranja svetila  senzorska svetila  notranja-senzorska-svetilka-steinel-rs-103-l

Notranja senzorska svetilka Steinel RS 10-3 L

Blagovna znamka:
Steinel
Šifra proizvajalca:
4007841731410
Rok dobave:
10 delovnih dni
Sijalka priložena:
ne
Garancija:
3 leta
Energijski razred:
A+

87.90 €
Potrebujete večje število artiklov ali pa ste ta izdelek našli na spletu v Sloveniji po nižji ceni in želite, da izenačimo ali uskladimo ceno? Prosimo izpolnite spodnji obrazec in preverili bomo, če vam lahko izdelek ponudimo po enaki oziroma nižji ceni. - med delavnikom vam pošljemo naš odgovor v 24 urah !
Seznanjen/a sem in se strinjam z obdelovanjem svojih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov – politika zasebnosti.

Tehnični podatki:

Material:
aluminij,steklo
Podnožje:
e27
Moč (W):
60 W
IP zaščita:
IP44
Možnost zatemnitve:
ne
Delovna napetost (V):
230

Dodatne informacije:

Opis:
Svetilka Steinel RS 16 L je namenjena predvsem za notranje prostore, čeprav se čedalje pogosteje montira tudi zunaj, (ker je njen senzor zelo zanesljiv in nikoli ne zataji !) v kolikor je pod streho in torej zaščitena pred dežjem. Zaradi skritega radarja ima izgled navadne plafoniere. V hiši ali stanovanju se uporablja za prehodne prostore kot so shramba in hodniki, lahko pa tudi v kopalnici saj lovi skozi tuš kabino in se ne izklopi! Svetilka ima plastično podnožje in steklo.
V primeru da potrebujete svetovanje ali pomoč pri nakupu, dodatne storitve, dodatne informacije o tem izdelku, če ste morebiti našli pomanjkljivost ali napako v predstavitvi izdelka, če ste drugje našli boljšo ceno ali bi nam želeli karkoli sporočiti, se vedno lahko obrnete na naše sodelavce preko telefona, e-maila ali kontaktnega obrazca. Veseli bomo vaših komentarjev in priporočil, saj želimo našim strankam zagotavljati kakovostno ponudbo in najboljše cene.