Imate vprašanje?

kontakt telefon
07 49 02 866 ali
051 606 287
Domov  Pripomočki  predstikalne naprave/ driverji  philips-lighting-metalhalogenidna-sijalka-elektronska-predst-2

Philips Lighting metalhalogenidna sijalka elektronska predstikalna naprava 50 W (1 x 50 W) za vgradnjo luči, kovinsko ohišje

Blagovna znamka:
Philips Lighting
Šifra proizvajalca:
93363500
Rok dobave:
5 delovnih dni
Na zalogi pri dobavitelju.

36.95 €
Pošlji povpraševanje
Ste ta izdelek našli na spletu po nižji ceni in želite, da izenačimo ali uskladimo ceno? Prosimo izpolnite spodnji obrazec in preverili bomo, če vam lahko izdelek ponudimo po enaki oziroma nižji ceni. - med delavnikom vam pošljemo naš odgovor v 24 urah !
Seznanjen/a sem in se strinjam z obdelovanjem svojih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov – politika zasebnosti.

Tehnični podatki:

Širina (cm):
109.6 mm
Višina/globina (cm):
74.4 mm
Dolžina (cm):
32.2 mm
Možnost zatemnitve:
ne

Dodatne informacije:

Število svetil:
1
Dodatne informacije:
HID-PV Compact je visokokakovosten, kompakten elektronski predstikalni sistem za optimalno in zanesljivo delovanje žarnic CDM. Te kompaktne in lahke naprave je hitro in enostavno namestiti, zato je manj izpadov in nižji stroški namestitve.Maks. splošna učinkovitost: 50 W (1 x 50 W)
Maks. število svetilk: 1 x
Oblikovanje (krmilna naprava za nadzor svetilk): tanka
Ohišje (predstikalna naprava za svetilke): za vgradnjo luči, kovinsko ohišje
Primerno za: metalhalogenidna sijalka
Vrsta izdelka: elektronska predstikalna naprava
Zmogljivost maks.: 50 W
V primeru da potrebujete svetovanje ali pomoč pri nakupu, dodatne storitve, dodatne informacije o tem izdelku, če ste morebiti našli pomanjkljivost ali napako v predstavitvi izdelka, če ste drugje našli boljšo ceno ali bi nam želeli karkoli sporočiti, se vedno lahko obrnete na naše sodelavce preko telefona, e-maila ali kontaktnega obrazca. Veseli bomo vaših komentarjev in priporočil, saj želimo našim strankam zagotavljati kakovostno ponudbo in najboljše cene.