Imate vprašanje?

kontakt telefon
07 49 02 866 ali
051 606 287
Domov  Zunanja svetila  delovne/ naglavne/ ročne/ kolesarske svetilke  mini-kontrolna-svetilka-osramil302-ledinspect-24-3-led-le

Mini kontrolna svetilka OsramIL302 LEDinspect, 24 + 3 LED LEDIL302 INSPECTION LAMP 24XBL

Blagovna znamka:
Osram Auto
Šifra proizvajalca:
LEDIL202
Rok dobave:
5 delovnih dni
Na zalogi pri dobavitelju.

11.96 €
Pošlji povpraševanje
Ste ta izdelek našli na spletu po nižji ceni in želite, da izenačimo ali uskladimo ceno? Prosimo izpolnite spodnji obrazec in preverili bomo, če vam lahko izdelek ponudimo po enaki oziroma nižji ceni. - med delavnikom vam pošljemo naš odgovor v 24 urah !
Seznanjen/a sem in se strinjam z obdelovanjem svojih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov – politika zasebnosti.

Tehnični podatki:

Širina (cm):
64 mm
Višina/globina (cm):
35 mm
Dolžina (cm):
98 mm
LED:
da

Dodatne informacije:

Dodatne informacije:
Mini različica kontrolne svetilke z robustno zasnovo in odlično osvetlitvijo zahvaljujoč dolgoživim, visoko intenzivnim LED, na primer za pregledovanje in vzdrževanje vozil. Obe roki sta prosti za delo - žarnico lahko pritrdite z magnetom ali kavljem. 24 LED za osvetlitev območja in 3 LED v glavi svetilke za točkovno osvetlitev s 6000K, svetle barve Cool White.Do 2000 luksov pri intenzivnosti 0,5 ml: 90/125 lm.
    Močna svetloba · Površina, odporna proti umazaniji
Dodatni tehnični podatki: 24 + 3 LED
Napajanje: baterijsko
Obratovalna napetost: 3 x micro baterija - prosimo, naročite posebej
Razred energetske učinkovitosti (izrač.): ni pomembno
Svetlobni tok (Lumen): 90 lm, 125 lm
Vrsta izdelka: ploščata luč
Vrsta svetilnega telesa: led
Značilnosti delovne svetilke: magnetna montaža, kavelj za obešanje
Število LED diod: 24
V primeru da potrebujete svetovanje ali pomoč pri nakupu, dodatne storitve, dodatne informacije o tem izdelku, če ste morebiti našli pomanjkljivost ali napako v predstavitvi izdelka, če ste drugje našli boljšo ceno ali bi nam želeli karkoli sporočiti, se vedno lahko obrnete na naše sodelavce preko telefona, e-maila ali kontaktnega obrazca. Veseli bomo vaših komentarjev in priporočil, saj želimo našim strankam zagotavljati kakovostno ponudbo in najboljše cene.