Imate vprašanje?

kontakt telefon
07 49 02 866 ali
051 606 287
Domov  Zunanja svetila  svetila na daljinsko upravljanje  philips-lighting-hue-led-zunanja-stenska-svetilka-fuzo-led-f-3

Philips Lighting Hue LED zunanja stenska svetilka 1744430P7 Fuzo LED fiksno vgrajena 15 W toplo bela

Blagovna znamka:
Philips Lighting
Šifra proizvajalca:
1744430P7
Rok dobave:
5 delovnih dni
Energijski razred:
n.rel. (EENRPS00)
Na zalogi pri dobavitelju.

98.95 €
Potrebujete večje število artiklov ali pa ste ta izdelek našli na spletu v Sloveniji po nižji ceni in želite, da izenačimo ali uskladimo ceno? Prosimo izpolnite spodnji obrazec in preverili bomo, če vam lahko izdelek ponudimo po enaki oziroma nižji ceni. - med delavnikom vam pošljemo naš odgovor v 24 urah !
Seznanjen/a sem in se strinjam z obdelovanjem svojih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov – politika zasebnosti.

Tehnični podatki:

Barva:
črna
Material:
aluminij
Širina (cm):
12.7 cm
Višina/globina (cm):
13 cm
Dolžina (cm):
13 cm
Teža (kg):
700 g
Podnožje:
led fiksno vgrajena
Moč (W):
15 W
IP zaščita:
IP44
Delovna napetost (V):
230 V
LED:
da
Svetlobni tok (lm):
1150
Barva svetlobe: SL:
toplo bela

Dodatne informacije:

Barva svetlobe (K):
2700
Število svetil:
1
Dodatne informacije:
Začnite s stensko lučjo Philips Hue White Fuzo - stensko luč (kvadratna zgornja / spodnja stran), za zunanjo površino je mogoče enostavno vključiti v obstoječi sistem Philips Hue. Za nadzor je potreben Philips Hue Bridge (ni priložen). S to lučjo Philips Hue z energijsko varčno LED tehnologijo se lahko počutite varno. Naj se svetloba zunaj samodejno vklopi in izklopi glede na položaj sonca ali ob določenih trenutkih. Tudi v temi boste prizanesli, ko boste prišli domov: poiščite pot do dovozne poti ali vhodnih vrat. Z zatemnjeno svetlobo se lahko sprostite tudi po dolgem večeru na prostem. Zahvaljujoč visokonapetostnemu sistemu (220 - 240 V) lahko svetilko enostavno priključite na električni vod (230 V) na prostem. Okrasite svoj vrt s svojo robustno zasnovo in visoko svetlobo z uporabo kakovostnih belih tonov.
    Nadzoruje se preko aplikacije · Zvezno zatemnjevanje · Svetlobna emisija zgoraj in spodaj
Bazna postaja (Smart Home): obvezno
Brezžični standard (Smart Home): ZigBee
Konfiguracija v oblaku (SmartHome): Google Home (potrebna je ločena bazna postaja), Alexa (potrebna je ločena bazna postaja)
Moč na svetilko: 15 W
Napajanje: električni pogon
Oblika (svetilke): kvadraten
Področje uporabe (Smart Home): luči
Prenos podatkov (Smart Home): brezžični
Pretok signala (Vtič A na vtič B): dvosmerno (bi)
Serija (hišna tehnika): Hue
Svetlobni tok: 1150 lm
Vrsta svetilnega telesa: led
Zatemnitev (LED svetilka): da
Značilnosti luči: krmiljenje z aplikacijo, zatemnitev, svetloba nad in pod
V primeru da potrebujete svetovanje ali pomoč pri nakupu, dodatne storitve, dodatne informacije o tem izdelku, če ste morebiti našli pomanjkljivost ali napako v predstavitvi izdelka, če ste drugje našli boljšo ceno ali bi nam želeli karkoli sporočiti, se vedno lahko obrnete na naše sodelavce preko telefona, e-maila ali kontaktnega obrazca. Veseli bomo vaših komentarjev in priporočil, saj želimo našim strankam zagotavljati kakovostno ponudbo in najboljše cene.